Sain taas suomalaista juttuseuraa ja pääsin esittelemään lähialueita, kun Harrin ja Hanniksen Euroopan valloitusta käynnisteltiin Hessenissä. Vierailijoille esiteltiin Darmstadtin lisäksi Frankfurtin ja Wiesbadenin hienoudet. Sain ensimmäistä kertaa syödä puuroa saksassa! Kiitokset vierailijoille muutenkin kivasta viikonlopusta :)

Oma Euroopan valloitus jatkui seuraavana viikonloppuna Amsterdamin suuntaan, läpikulkumatkalla yövyttiin yks yö myös kölnissä. Nyt on nähty Kölnin tuomiokirkko! Harrin mainostama Kölsch maistui myös hyvin, ja isona plussana perinteisiin saksalaisiin oluisiin verrattuna oli maun lisäks näppärä 0,2l:n annoskoko.
652909.jpg

652925.jpg

Jos Saksassa liikutte ja tykkäätte sähköhärveleistä ja pienoismalleista, kannattaa ehkä poiketa Conradissa. Bildemaa muistuttava tavaratalo on jokaisen pienoisjunarataharrastelijan taivas, mutta ihmeteltävää löytyy myös muille. Pienoissukellusveneitä, helikoptereita, "oikeita" bensakäyttöisiä metrin pienoismalleja ralliautoista... Mukaan tarttui kauko-ohjattava lentokone, toivottavasti oli hyvä lahja.

Amterdam oli todella nätti kaupunki. Kanavarannat oli täynnä pieniä idyllisiä taloja. Ho(s)tellit oli kaupungissa sikakalliita, mutta löydettiin Bed&Breakfast asuntolaiva, joka oli echt gail. Säät ei ihan suosineet, mutta kaupungilla riitti silti nähtävää ja käveltävää. 

652928.jpg

652929.jpg