Viimeinen tentti on juuri onnellisesti ohi! Aurinko paistaa, lämpötila lähentelee hellerajaa (ainakin suomen mittakaavassa), olo on niin kesäinen kuin vain voi olla. Loma alkoi!

Oikestaan nyt alkanut loma on lähmpänä talvilomaa kuin kesälomaa: Nyt päättynyt tenttikausi oli talvilukukauden, siis sen joka alkoi lokakuussa, tenttikausi. Loma kestää ruhtinaalliset 3 päivää, joista aion nauttia ilman liikoja suunnitelmia. Maanantaina alkaa sitten seuraava lukukausi, kesälukukausi. Se oikea kesäloma alkaa luultavasti sitten elokuussa ja kestänee pari viikkoa.

Hällä väliä, kesä täällä joka tapauksessa ainakin mun mittapuulla (ja tällä kesäfiiliksellä) on. Odotan jo innolla, että viereinen opiskelijoille ilmainen maauimala aukeais.

Pääsiäinen vierähti Italiassa Riminillä frisbietä pelatessa. Jaloissa tuntui, hengissä selvisin. Kannatti mennä. Mun kamerasta loppui akut ennen kuin ehdin otattaa itsestäni yhtään kuvaa, odottelen että saisin muilta kuvia ja katson jos saisin liitettyä tänne jotain kivaa ja kesäistä :)