Oho, onpas kulunu kauan siitä kun viimeks kirjoittelin. Tää viikko on kulunu Jarkkoa kestittäessä. Pakolliset nähtävyydet on näytetty, ja schnitzeleitä on pari tullu syötyä. Kyselkää Jarkolta sen näkemys siitä millanen Darmstadt on... Ihan mieletön suurkaupunki ja biletaivas ;) Piti taas kaivaa kamera esiin ja lavastaa poseerauskuva, että sain todistettua Jarkon olleen täällä.

 248690.jpg
Täällä on vähitellen löytyny semmonen mukava kaveriporukka, joka suurimmaks osaks asustaa samassa taloyhtiössä. Niitten kanssa on kiva viettä iltaa ja lähteä vaikka jonnekin ulos pyörimään. Eilen mentiin illalliselle ruotsalaisen pojan luo, ja samalla sain ihailtua kaverin kenkä- ja kellorivistöjä. Mä alan Laura ymmärtää, kun sanoit, että Ruotsissa pojilla on ulkonäköpaineita. Se näytti joitain valokuviansa, ja kaikki sen kaverit ois voinu olla ruotsalaisia huippumalleja.

Mä posotan täällä edelleen suomalaisissa muotivaatteissani, ei oo vaan aika eikä into riittäny shoppailupäivän viettoon. Ehkä sitten ens viikonloppuna... Sormikkaat sain sentään ostettua, kun ensin olin Jarkolle lupaillu tänne 20 asteen helteitä, mutta lämpötila tippukin viiden asteen tienoille.