Keittiöön ei tahdo mahtua, piru vie! Mutta täytyy antaa tunnustusta kiinalaisille, meiän solussa ne on ehdottomasti keittiön kunkkuja. Nyt ne vääntää pastakoneella pastaa, aiemmin ne leikkeli terävillä veitsillään lihakimpaileita aika näppärästi. Vihanneksista tunnistin ainakin tomaatit, purjon, kaalin (kyssä?), porkkanat ja munakoison. Vihanneksia on aina ja paljon, liha on aina isoina paloina, ei mitään valmista marinadipossua tai jauhelihaa. Kertaakaan en vielä oo nähny yhdenkään kiinalaisen lämmittävän pakasepitsaa uunissa (muuten aika yleistä täällä). Itse kävin kaupassa ostamassa lihapullia, mutta yleensä tyydyn vaan häpeillen kokkaamaan pastaa tonnikalan tai kesäkurpitsan kanssa.  

Joskus tulee kyllä ylläreitäkin, mm. kun friteerauskattila syttyy tuleen.

Jeps, pitää lähtä kattomaan jos sinne jo sekaan mahtuis.