...Laskin aivan itse eilen/
kun näin ilmoituksen...

Vessoja lupaillaan taas! Mahdollisesti jo keskiviikkona! Olo on kuitenkin kuin pikkulapsilla jouluna: entä jos pukki ei tuukkaan? Entäs jos pukkia ei oo olemassa? Entäs jos raksa venyy taas kahden viikon päähän?

Täällä on vireillään suuri valitusurakka, nää meinaa uuvutustaktiikalla saada edes vähän lisää rahnaa Studentenwerkiltä korvaukseksi surkeista oloista. Pitää munkin osallistua ja lähettää kirje asuntotädeille.

Mä en oo ikuisuuksiin opiskellu näin paljoa kuin nyt joulun jälkeen ja varsinkin tällä viikolla. Projekteja riittää, huomiselle varattu mm. saksan kieliopin tentti. "Das Auto wird repariert werden haben können" on todellakin saksan kieliopin mukainen lause. Suomeks kutakuinkin "auto tulee mahdollisesti olemaan korjattu". (ei mun kielioppi oikein taivu...) Lisäkivaa aiheuttaa parit projektityöt, saksan kirjoitelmat ja lähestyvät tentit.

Ai niin, kävinhän mä sentään viikko sitten Alpeilla lautailemassa :) Sen muistaa hyvin kun istuu liian pitkään paikallaan: Takamusta aristaa vieläkin... Sinne pitää päästä kuitenkin vielä toinenkin kerta! Tää oli ihan ex tempore - keikka, keskiviikkoiltana kuulin reissusta, perjantaina sain siirrettyä yhden esitelmän reissun alta pois ja varmistettua paikan, ja perjantain ja lauantain välisenä yönä kaasuteltiin jo autobahnilla. Odottelen vielä kuvia reissusta, mutta kun saan käsiini niin lisään tänne kuvan musta ja Alpeista. (En mä muuten näin innoissani ois, mutta kun tää oli eka kerta kun pääsin eläissäni Alpeille laskemaan...)

376859.jpg
Minä könyän rinteessä

Jaa-a, mitähän sitä nyt opiskelis? Ehkä vielä vähän kieliopin kertaamista, sitten on päivä pulkassa. Koittakaa tareta siellä pakkasessa, täällä on ainakin ihan pirun kylmä!